Uitbouw huis

Woont u al jarenlang in uw huis en vindt u dat het nu wel eens tijd is voor iets nieuws?
Maar wat? U kunt altijd natuurlijk het een en ander aan uw huis aanpassen, zowel binnen als buiten huis. Hierbij te denken aan kleine aspecten zoals: de muren een nieuw kleurtje geven, een nieuwe badkamer, nieuwe interieur en ga zo maar door.
Maar u kunt het natuurlijk ook groter aanpakken door middel van bijvoorbeeld: een uitbouw aan uw huis, verbouwing badkamer, een dakkapel plaatsen, aanbouw of ga zo maar door. Nu hebben we het over grote investeringen en waarmee de waarde van uw huis ook zal stijgen.

uitbouw huis

Investering

Het is dus investeren in uw eigen huis. Als u uw huis in de toekomst wil verkopen zal het ook meer opleveren als u veel investeringen heeft gedaan in uw huis.
Is er de mogelijkheid en wilt u een uitbouw laten maken aan uw huis? Hiermee kan Verbouwhuis u helpen en u ondersteunen. Een uitbouw is een investering waar u jarenlang profijt van kan hebben. U kunt bijvoorbeeld een uitbouw laten maken, zodat de woonkamer van uw huis een stuk groter wordt. U leeft meer binnen dan buiten, dus een uitbouw zal u dagelijks van genieten. Het enige nadeel is dat er een stuk van uw tuin zal gaan. Het ligt er maar net aan wat u belangrijker vindt. Een goede investering in uw huis is ook uw badkamer verbouwen. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. Wat zullen de kosten zijn van een verbouwing van uw badkamer? Laat een expert naar uw badkamer komen kijken en vervolgens een offerte laten opstellen naar uw wensen. Vervolgens kunt u een keuze maken of u voor de investering wilt gaan of niet.
Een andere goede investering in uw huis is een dakkapel laten plaatsen op zolder.

De oplossing

De meeste huizen hebben schuine daken en dat betekend dat u onwijs veel ruimte mist doordat de daken schuin lopen. Hiervoor is een oplossing bedacht door middel van een dakkapel. Wilt u een dakkapel, maar bent u wel op zoek naar goedkope dakkapellen? Betrek Verbouwhuis bij uw werkzaamheden. Zij zullen naar de situatie komen kijken en vervolgens een prijsopgave opstellen en vrijblijvend naar u toesturen. U zit nergens aan vast, maar u krijgt alleen goed advies. Uw eigen keuze of u akkoord gaat of niet.

uitbouw huis uitbouw

Offerte Aanvragen

Uw naam*

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht

 • Over ons

  www.ver-bouwhuis.nl
  Tel: 06 839 779 61
  KVK: 27289539
  BTW: NL2196.24.926.B01
  info@ver-bouwhuis.nl