Diensten

Timmerwerken

Ver-bouwhuis is een specialist in allround timmerwerken. Voor al uw timmerwerken kunt u ondersteuning vragen aan Ver-bouwhuis. Wilt u graag uw timmerwerken uitbesteden aan Ver-bouwhuis voor bijvoorbeeld het vernieuwen of verbouwen van uw badkamer en wilt u kwaliteit voor u prijs? Vraag dan direct online een prijsopgave aan of neem telefonisch contact op.

Renovatie

Het is niet altijd nodig om iets wat kapot is te vervangen. Vaak is het renoveren ervan al genoeg. Renoveren is vaak goedkoper dan datgene geheel vervangen. Als de basis van bijvoorbeeld een schoorsteen nog helemaal goed in tact is is het aan te raden de schoorsteen te renoveren in plaats van te vervangen. Ook plaatsen wij een van de goedkoopste dakkapellen.

Aanbouw

Droomt u al een tijd van een iets groter huis? Hiervoor hoeft u niet te verhuizen, maar dit kan ook door middel van een aanbouw/ uitbouw. Een aanbouw kan uw huis al zoveel groter laten lijken, terwijl het niet veel ruimte is. Ver-bouwhuis kan ervoor zorgen dat u een kwalitatieve aanbouw krijgt waar u jaren van kan genieten.

Onderhoud

Onderhoud is heel erg belangrijk. Onderhoud zorgt er ook voor dat bijvoorbeeld uw woning langer in tact zal blijven. Alles heeft onderhoud nodig om langer mee te kunnen gaan. Laat Ver-bouwhuis al uw onderhoud uitvoeren zoals het vernieuwen van uw dak en u weet zeker dat u er de komende tijd niet meer naar om hoeft te kijken.

 

Offerte Aanvragen

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam*

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht

 • Over ons

  www.ver-bouwhuis.nl
  Tel: 06 839 779 61
  KVK: 27289539
  BTW: NL2196.24.926.B01
  info@ver-bouwhuis.nl